Un redditor a descoperit in diverse apk-uri denumirea de Wear OS by Google neștiind despre ce este vorba a săpat puțin și a ajuns la concluzia căci Google, va schimba denumirea Android Wear în Wear OS. Poza de mai jos este extrasă din informațiile găsite.

wear os by google

Rebrenduirea se va face în curând, mai exact peste câteva săptămîni, dar sunt curios ce dispozitive urmează Google să lanseze odată cu această schimbare. Vor dori să fie un concurent pentru Apple cu al lor Apple Watch?

Site-ul oficial va fi wearos.google.com iar după brandurie aici vom găsi poze, slideuri, fețe de ceasuri, aplicații sau alte servicii. Sloganul Wear OS by Google este „Make every minute matter”.

În trecut Qualcomm la cererea Google nu a dorit să fabrice componente SoC pentru device-urile lor sau a celorlalți vendori, însă este posibil ca această decizie să fie schimbată și să vedem noi ceasuri inteligente pe piață. Apple Watch a avut cele mai mari vânzări în ultimul trimestru din 2017, depășind ceasurile clasice, toate puse la un singur loc.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu