Android Auto pe viitoarele modele de Dacia

by on Jul 14, 2018, 11:38
4 47

Nu vă bucurați însă, că Android Auto va ajunge doar pe viitoarele mașini Dacia ce vor fi lansate în Europa, pentru România nu se știe când. Noi, fiind mai fraieri și putem trăi și fără Android Auto iar guvernul nu pune presiune pe siguranță, confort ci lasă totul la decizia producătorilor, putem sta liniștiți o perioadă.

android auto

Opțiunea va fi cel mai probabil opțională pe toate modelele, exceptând varianta full unde probabil va fi integrată automat. Dacia, a renunțat la varianta de Duster având cutie automată și diesel datorită problemelor ce pot apărea în viitor, așa că dacă aveți o astfel de mașină să vă așteptați la probleme în curând 🙂

4 COMMENTS

  1. Majoritatea producătorilor au scos din portofoliul anumite modele sau motorizări și bineînțeles echipari. Acest lucru vine in urma modificării legislației europene privind consumul și noxele, legislație ce va intra în vigoare incepand cu 01.09.2018.
  2. Legat de android auto, pot să îți spun că se poate folosi și în România. Trebuie descărcat un apk din altă țară…
  3. Adică faci o românească @Delphi 😀
    Păi anumiți producători au făcut șmecherii cu softul de noxe, iar mașinile lor pe hârtie erau geniale, în realitate poluau de rupeau.

    Vreau mașini hybride și electrice.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!