Android 14 este pe cale să aducă o grămadă de schimbări noi, inclusiv un widget de baterie, data de fabricație a telefonului, noi stiluri de ceas și multe altele.

Android 14 va fi o actualizare majoră a sistemului de operare

Widget de baterie

Android 14 va include un widget de baterie nou care va oferi utilizatorilor o vizualizare mai bună a nivelului de încărcare a bateriei dispozitivului lor. Widgetul va arăta nivelul de încărcare al bateriei, precum și timpul rămas până când bateria se va epuiza.

Data de fabricație a telefonului

Android 14 va permite utilizatorilor să vadă data de fabricație a telefonului lor. Această informație poate fi utilă pentru utilizatorii care încearcă să identifice vârsta dispozitivului lor sau pentru a determina dacă telefonul este în garanție.

Noi stiluri de ceas

Android 14 va include noi stiluri de ceas care vor oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare. Stilurile de ceas noi vor include diferite culori, fonturi și formate de oră.

Alte schimbări

Android 14 va include și alte schimbări, cum ar fi:

  • Un nou control center pentru notificări
  • O nouă aplicație de setări
  • O nouă funcție de securitate

Android 14 este încă în curs de dezvoltare și va fi lansat lunile următoare împreună cu Google Pixel 8. Cu toate acestea, schimbările noi anunțate până acum sugerează că Android 14 va fi o actualizare majoră a sistemului de operare.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu