Google calcă pe urmele iOS 14 prin copierea notificărilor privind accesul la clipboard și o implementează în Android 12 lansat în versiune beta acum 2 luni.

Android 12

Android 12 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicații în varianta beta în februarie 2021, iar pe tot parcursul anului vor adăuga/scoate opțiuni și o vor optimiza pentru dispozitivele care nu vor face update la ultima versiune. În schimb iOS a trecut de 90% privind instalarea ultimei versiuni.

iOS 14 clipboard notification

Imediat după ce Apple a introdus această opțiune a fost un scandal mare legat de faptul că „se putea citi clipboardul de către dezvoltatorii de aplicații” motiv pentru care unii au ales să scoată această opțiune.

Multă paranoia, la fel și cu procentul bateriei afișat în setări, toți îl verifică în fiecare oră disperați că a scăzut și li se strică bateria. Vai, mă duc în garanție să schimb bateria, ce să fac, cum să îl încarc … îți spun eu ce trebuie să faci, îl vinzi și îți cumperi un telefon cu Android.

Conform celor de la XDA Developer avem și o poză cu această notificare introdusă de Google în versiunea beta de la Android 12.

Noi nu copiem, inovăm.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu