După ce Gameloft Cluj s-a închis, iată că Amazon Games se deschide. Acesta va fi primul studio pentru jocuri care vor fi dezvoltate în România sub brandul Amazon.

Amazon Games deschide un studio pentru jocuri în România

La conducerea proiectului Amazon Games în România stă Cristian Pană, un om cu experiență în industria jocurilor de peste 20 ani de la Ubisoft. A făcut parte din proiecte ca: Tom Clancy’s The Division, The Crew, Far Cray și Avatar. Deja site-urile de angajări au listat peste 20 de anunțuri de angajare.

Amazon Games anunţă că a deschis un nou studio de dezvoltare de jocuri în Europa, cu sediul în Bucureşti, România. Studioul extinde angajamentul Amazon de a dezvolta şi publica jocuri, acesta alăturându-se echipelor de dezvoltare existente în Orange County, Montreal, San Diego şi Seattle. Noul studio se va concentra pe susţinerea portofoliului diversificat de jocuri al Amazon Games, acum şi în viitor

 

–Amazon Europe

Sunt curios ce proiecte vor crea dezvoltatorii români sub brandul european Amazon Games.

Ca să nu vă mai țin în suspans, proiectele sunt următoarele: New World, Lost Ark, Tomb Raider, The Lord of the Rings și Throne and Liberty.

Sursă: amazongames.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu