Din iunie 2020 putem scoate bani de pe card în orice stație Rompetrol folosind serviciul cashback. Simplu și rapid, însă angajații trebuie să știe că există acest serviciu în portofoliul lor.

Statie Rompetrol Calea Lugojului

Am plecat de acasă ieri și m-am dus la bancomatul din Ghiroda (care veșnic e nefuncțional) iar ca să nu mai pierd timp să mă duc până în oraș să scot bani, am zis că mă opresc la Rompetrol și scot de acolo. În Dumbrăvița pe drumul către autostrada A1, am alimentat și am intrat înăuntru să plătesc și să scot bani.

Îi spun fetei numărul pompei și faptul că vreau să scot 200 lei. NU SE POATE! Cum nu se poate? Aveți acest serviciu de a scoate bani folosind cardul bancar. NU, NU AVEM!

Scot telefonul, google și deschid site-ul rompetrol către comunicatul lor de presă. Îl arăt fetei după ce mi-a încasat banii, se uită de două ori, se uită și colegul ei … stați puțin că o chem pe șefa. Șefa, poate domnul să scoată bani folosind cardul la noi? DA, POATE! Trebuie să cumpărați ceva.

Îi spun că am alimentat, separat am luat un pachet de țigări, colega nu știa … așa că a trebuit să mai cumpăr niște Knoppers.

Cum funcționează serviciul Cashback de la Rompetrol

  1. Cumperi un produs/bagi motorină te duci la casă și spui că vrei să scoți bani;
  2. Poți scoate maxim 200 lei / tranzacție, comision 0%;
  3. Plătești produsul + suma dorită;
  4. Primești produsul și suma cerută de la operatoare/operatorul Rompetrol.
  5. Gata.

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu