În ultimii ani am corespondat tot mai mult cu Digi prin sistemul intern de reclamații sau sesizări, exceptând situația cu datele mobile. În iarnă Digi a oferit gratuit tuturor abonaților noul program Digi 4K pentru 2 luni, timp în care s-au putut hotărâ dacă vor îl păstra sau nu după ce se va trece pe taxă.

Digi, Conectați Nelimitat.

Pentru că nu aveam un televizor compatibil 4K sau Ultra HD, nu puteam auzi decât sonorul așa că nu i-am dat importanță. Acum, când am intrat în posesia unui Samsung QLED 55Q6FN m-am hotărât să îl activez (dacă vreți o listă cu televizoare găsiți aici). Simplu, rapid direct din contul meu online. La secțiunea servicii > cablu tv > on/off depinde ce vrea fiecare.

Digi TV online prin digiromania.ro

După finalizarea activării/dezactivării veți primi pe email o anexă la contract conform solicitării efectuate online. Râdem, glumim, dar RDS e singurul operator din România cu servicii de calitate.

Schimbarea de adresă am făcut-o la un punct Digi, motiv pentru care este nevoie de semnarea unor acte. În cazul în care doriți simple modificări legate de abonamentele RDS le puteți face online pe digiromania.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu