Am mâncat la Dristor Kebap o shaworma și o baghetă cu pui

by on Dec 12, 2018, 21:40
6 211

În weekend am fost la petrecerea de Crăciun a companiei și s-a sfârșit pentru unii, prin centrul vechi. Când am intrat pe stradă am văzut Dristor Kebap! Deja știam că atunci când vom pleca acasă, mă opresc aici.

Dristo Kebap

Uitați-vă și voi la shaworma de mai sus cum arată. Vă dați seama ce gust avea? Am intrat noi băieții înăuntru, am văzut tejgheaua și m-am pus la rând. Când am ajuns la băieți mi-au spus că trebuie să mă duc la casă să plătesc și apoi să revin aici … #useless.

Cum să fii “drinkuit” și după ce stai 5 minute la coadă să te trimită la casă? Cum reacționezi? Taci și te duci :))))))))

Am plătit cu Revolut, deși s-a uitat puțin ciudat când i-am arătat cardul, pe ecran a apărut APROBAT s-a liniștit! Drojdiit fiind, nu am zis nimic doar am zâmbit 😛

Am ieșit afară, am mâncat shaworma toate bune, dar încă îmi era foame. Parcă lipsea ceva. Am mai comandat încă o baghetă de pui cu de toate ca să fie bine. Am temelit-o și pe aia și apoi am plecat către taxi. Pentru 1.5km, prețurile erau 50-80 lei ……………..

Am luat Uber, am plătit 14 lei ca să fie bine și să nu fie rău.

Ca să fac o comparație cu Timișoara, shaworma are gust bun, ți-o face repede, cu șmecherii dar parcă lipsește ceva. În Timișoara ai multe sosuri cu ce vrei, maioneză, usturoi, combinat etc… overall, mi-a plăcut și aș mai mânca cu plăcere de Dristor Kebap.

6 COMMENTS

  1. Mie mi se pare că Dristor Kebap e over rated. E buna, dar multe shaormarii no name o fac și mai bună și mai ieftină
  2. la Calif este mai buna, am avut o experienta naspa cu Dristor dupa care cam renuntat la kebap si am trecut pe burgeri
  3. Plus ca aia de la dristor tipa la tine de parca le-ai gresit cu ceva. “Urmatoru’ bon!”

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!