În weekend am fost la petrecerea de Crăciun a companiei și s-a sfârșit pentru unii, prin centrul vechi. Când am intrat pe stradă am văzut Dristor Kebap! Deja știam că atunci când vom pleca acasă, mă opresc aici.

Dristo Kebap

Uitați-vă și voi la shaworma de mai sus cum arată. Vă dați seama ce gust avea? Am intrat noi băieții înăuntru, am văzut tejgheaua și m-am pus la rând. Când am ajuns la băieți mi-au spus că trebuie să mă duc la casă să plătesc și apoi să revin aici … #useless.

Cum să fii “drinkuit” și după ce stai 5 minute la coadă să te trimită la casă? Cum reacționezi? Taci și te duci :))))))))

Am plătit cu Revolut, deși s-a uitat puțin ciudat când i-am arătat cardul, pe ecran a apărut APROBAT s-a liniștit! Drojdiit fiind, nu am zis nimic doar am zâmbit 😛

Am ieșit afară, am mâncat shaworma toate bune, dar încă îmi era foame. Parcă lipsea ceva. Am mai comandat încă o baghetă de pui cu de toate ca să fie bine. Am temelit-o și pe aia și apoi am plecat către taxi. Pentru 1.5km, prețurile erau 50-80 lei ……………..

Am luat Uber, am plătit 14 lei ca să fie bine și să nu fie rău.

Ca să fac o comparație cu Timișoara, shaworma are gust bun, ți-o face repede, cu șmecherii dar parcă lipsește ceva. În Timișoara ai multe sosuri cu ce vrei, maioneză, usturoi, combinat etc… overall, mi-a plăcut și aș mai mânca cu plăcere de Dristor Kebap.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu