De prin toamnă, am dat peste Popcorn Time, l-am instalat pe Macbook și am tot încercat să fac AirPlay pe televizor prin AppleTV, dar nu îmi lua nici cum subtitrarea în română. Defapt nu îmi lua nici un fel de subtitrare. Nici acum nu au reușit să îl deslușesc, dar o să mă chinui și îl rezolv până la urmă.

Popcorn Time înseamnă un player cu acces la o bază de date cu mii de filme, pe care le poți vedea online. În timp ce tu vizionezi filmul, în background acesta este downloadat, deci ai nevoie de o conexiune la internet. Pe lângă filme, mai poți vedea și ultimele seriale.

Folosește sistemul peer-to-peer ca și torenții, iar momentan este gratuit. Are opțiune pentru fullhd sau 720p. Poți selecta mai multe limbi la subtitrare, poți să vezi ce notă are pe imdb, chiar și trailerul oficial.

Cu ocazia asta, de sărbători am văzut mai multe filme, mai ales că aveam probleme cu măseaua și nu puteam dormi. #movietime

Popcorn Time pentru macOS poate fi downloadat de aici. Pentru alte platforme, vezi secțiunea de download. Tu ce părere ai?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu