Probleme în paradis? Orange Money IFN SA este deținută de Orange România, iar conform zvonurilor aceștia se află în discuții avansate cu cei de la Alpha Bank care vor să îi cumpere.

Orange Shop Timisoara Strada Paris

În ultimii ani Orange Money a fost tot pe pierdere, motiv pentru pentru bancă să atragă niște clienți noi persoane fizice pentru credite. Nici una dintre companii nu a comentat acest zvon, deși cei de la Ziarul Financiar au încercat să obțină punctul de vedere asupra acestei posibile achiziții.

Recent am descoperit pe grup multe probleme legate de disfuncționalități are serviciilor orange pentru utilizatori atunci când folosesc datele mobile imediat după ce ies din raza de acțiune a unei rețele wireless, acestea nu funcționează și este nevoie de un restart al telefonului sau de mod avion pentru a se înregistra din nou în rețea. Problema persistă și după resetarea de rețea, unii dintre colegi au rezolvat problema cu o schimbare de cartelă sim.

Am avut aceeași problemă cu Digi acum mulți ani când am făcut portarea de la Telekom către Digi Mobil, însă totul a fost cauzat de o eroare la nivel de profil al sim-ului în centrală, după o verificare s-a rezolvat.

Fie este o problemă la cei de la Orange, fie o eroare software în ultima versiune iOS 16.4 rămâne să vedem săptămâna viitoare când apare următoarea versiune iOS 16.5 pregătită de Apple.

Sursă: zf.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu