boxă cu bluetooth

Dacă în viitorul apropiat vrei să îți cumperi o boxă cu bluetooth, fenomenală, cu o baterie puternică, îți recomand să arunci un ochi peste acest articol. Allview S-bass se încadrează în ceea ce cauți tu. Dacă ai nevoie de o boxă inteligentă, atunci îți recomand HomePod sau soundbar.

Allview S-bass

Boxa am cumpărat-o de la Germanos, acum mulți ani, prin 2012, când eram pe Cosmote. La pachet cu ea am primit și o baterie externă tip husă pentru iPhone 4. Boxa a costat 120 lei, am luat două una și pentru Ghiță.

Specificații

Bluetooth V.2.1. Da
Handsfree Da
Functie A2DP Da
Greutate  234 g
Culori disponibile Red Soft Touch, Grey Soft Touch, White
Raza de actiune 10 metri
Frecventa de operare 100Hz-20KHz
Intrare auxiliara 3.5 mm
Putere nominala 2W
Durata utilizare ~ 5 ore (volum 50%)
Baterie incorporata Li Ion 3.7V 500mA
Continut pachet Boxa,Cablu micro USB, Cablu audio jack 3,5 mm

Conectivitate

Odată pornită, ea apare ca și unitate bluetooth S-bass în meniul telefonului sau a MacBook-ului. După prima împerechere, automat o ține minte, iar de fiecare dată dacă ai bluetooth-ul activat se conectează automat.

Eu am folosit-o în ultima vreme cu Spotify, să ascult niște piese trance ale lui Armin van Buuren.

Aplicația poate fi controlată de pe iPhone, există controale de volum +/- pe boxă dar și play/pause. Boxa vine la pachet cu opțiunea de handsfree pentru apeluri având și microfon încorporat.

Baterie și sunet

Dacă e oprită de la buton poți să uiți de ea și să o deschizi și după 2 luni de zile și tot mai are baterie de ascultat. Dacă asculți maxim, basul consumă foarte mult și nu o să te țină decât 1-2 ore. Dacă asculți în mod normal 30-50% volum, atunci poți să o utilizezi chiar și 5 ore.


Boxa în acest moment nu se mai găsește pe nici unde, a fost la eMAG dar este indisponibilă momentan. Pe site-ul Allview are stoc indisponibil. Posibil să o găsiți pe OLX sau okazii.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu