Allview S-bass, o boxă cu bluetooth fenomenală!

by on Feb 4, 2018, 19:51
1

Dacă în viitorul apropiat vrei să îți cumperi o boxă cu bluetooth, fenomenală, cu o baterie puternică, îți recomand să arunci un ochi peste acest articol. Allview S-bass se încadrează în ceea ce cauți tu. Dacă ai nevoie de o boxă inteligentă, atunci îți recomand HomePod sau soundbar.

Allview S-bass

Boxa am cumpărat-o de la Germanos, acum mulți ani, prin 2012, când eram pe Cosmote. La pachet cu ea am primit și o baterie externă tip husă pentru iPhone 4. Boxa a costat 120 lei, am luat două una și pentru Ghiță.

Specificații

Bluetooth V.2.1. Da
Handsfree Da
Functie A2DP Da
Greutate  234 g
Culori disponibile Red Soft Touch, Grey Soft Touch, White
Raza de actiune 10 metri
Frecventa de operare 100Hz-20KHz
Intrare auxiliara 3.5 mm
Putere nominala 2W
Durata utilizare ~ 5 ore (volum 50%)
Baterie incorporata Li Ion 3.7V 500mA
Continut pachet Boxa,Cablu micro USB, Cablu audio jack 3,5 mm

Conectivitate

Odată pornită, ea apare ca și unitate bluetooth S-bass în meniul telefonului sau a MacBook-ului. După prima împerechere, automat o ține minte, iar de fiecare dată dacă ai bluetooth-ul activat se conectează automat.

Eu am folosit-o în ultima vreme cu Spotify, să ascult niște piese trance ale lui Armin van Buuren.

Aplicația poate fi controlată de pe iPhone, există controale de volum +/- pe boxă dar și play/pause. Boxa vine la pachet cu opțiunea de handsfree pentru apeluri având și microfon încorporat.

Baterie și sunet

Dacă e oprită de la buton poți să uiți de ea și să o deschizi și după 2 luni de zile și tot mai are baterie de ascultat. Dacă asculți maxim, basul consumă foarte mult și nu o să te țină decât 1-2 ore. Dacă asculți în mod normal 30-50% volum, atunci poți să o utilizezi chiar și 5 ore.


Boxa în acest moment nu se mai găsește pe nici unde, a fost la eMAG dar este indisponibilă momentan. Pe site-ul Allview are stoc indisponibil. Posibil să o găsiți pe OLX sau okazii.

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!