Clar, trendul este patreon iar toți bloggeri și-au făcut cont și scriu articole „dedicate”. Ajută un blogger să nu ajungă să își facă cont pe patreon.

Cum îl poți ajuta?

Simplu, în doi pași. Majoritatea blogurilor oferă linkuri afiliate către magazine le poți utiliza atunci când faci achiziții sau vrei să cumperi ceva sau prin Google Adsense, unde vizualizezi niște reclame iar dacă sunt pe interesul tău poți da click.

*Aici excludem site-urile care au pop-up display, overlay display și alte reclame agasante de nu poți vedea conținutul.

Blogger Patreon

Când dau peste site-uri care au foarte multe reclame peste text pur și simplu le închid și nu le mai deschid. La fel fac și cu cele care sunt scrise în patreon. Sunt și alte metode de a răsplăti munca unui om sau a mai multor oameni care țin un site/un blog sau oferă conținut.

Acesta trebuie ajutat să producă, NU să nu mai producă. Cred că un simplu whitelist la *.isay.ro și *nwradu.ro nu în AdBlock sau ce altă soluție de blocare a reclamelor folosiți voi ar fi binevenită.

Mulțumesc!

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • De ce să nu-și facă cont pe Patreon? Mi se pare de departe cea mai cinstită chestie, pe lângă link-urile afiliate – nu știu cum se face, dar pe alea nu le-am nimerit nici din greșeală, abia după ce cumpăram ceva îmi dădeam seama. În România Patreon înseamnă că anumite postări sunt doar acolo, dar nu asta ar trebui să fie. Acolo ar trebui să fie conținut exclusiv de o oarecare valoare sau să se țină cont de ce vor ăia de acolo, că doar plătesc – așa e în lumea civilizată.
    Radu e un tip foarte ok, dar mi se pare că în România nu e încă conținut să merite bani, cel puțin nu pe bloguri – așa mi se pare mie prin prisma intereselor mele. În plus mie mi se pare că arată aiurea reclamele alea pe site și dacă aș fi serios în a ține unul le-aș scoate. Nu folosesc AdBlock deloc, pur și simplu evit site-urile prea încărcate, dar mi se pare ciudat să spui că mai bine un venit din reclame decât abonemante plătite de comunitate.

  • @dam167 din cauza educatiei suntem doar “vizualizatori”. Eu unul nu cred si nu suport Patreon, este decizia fiecaruia de a rula anumite platforme sau pluginuri pe blogul propriu.
    Cateva reclame puse bine iti vor aduce profit exponential cu numarul de viewuri pe care le ai.
    Ca sa ai viewuri, iti trebuie continut, ca sa ai continut iti trebuie timp si o comunitate.

    Multumesc de raspuns.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu