AirPods 2

În videoclipul de prezentare al evenimentului din 12 septembrie, principalul personaj a fost zărit cu noile AirPods 2 în urechi, acestea fiind diferite față de modelul anterior, însă nici o vorbă din partea Apple până acum.

https://www.youtube.com/watch?v=JHi-WGFGWek

Toată lumea așteaptă AirPower, un produs prezentat anul trecut de către Apple însă nelansat până astăzi. S-au rezumat doar la iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR (în curând), iar zvonurile legate de noi Mac mini, MacBook Air mai accesibil sau un iPad ieftin au rămas în aer. Este posibil ca luna aceasta să vedem un alt eveniment.

AirPods 2
Photo by Thomas Kolnowski on Unsplash

Ce schimbări vom găsi în AirPods 2?

  • Wireless Charging – folosind un AirPower sau orice alt încărcător wireless cu Qi
  • Better Water Resistance – femeia din clip, alerga prin ploaie în timp ce avea căștile în urechi. Nu știu în ce măsură vor rezista la apă dacă faceți baie cu ele sau le scăpați în cadă/piscină.
  • Hey Siri – momentan pentru noi românii această funcție nu este utilă, activarea ei sau ascultarea activă îți consumă bateria aiurea la Apple Watch sau iPhone, așa că vă recomand să o dezactivați pe Siri.
  • W3 Chip – un nou chip mai performant, o baterie mai mare, consum de energie redus posibil preluat de la noile ceasuri din Seria 4.
  • Noise Cancellation – pentru anularea zgomotului de fond, când ești pe stradă, în mulțime, la metrou sau în spații deschise.

AirPods 2


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu