Recent cei de la Adobe au lansat noi versiuni ale celor mai populare aplicații Photoshop și Premiere Elements 2023. Ambele se bazează pe un nou concept simplu și rapid care are la bază inteligența artificială (AI) cu ajutorul căreia vom putea edita fotografii și videoclipuri mult mai simplu.

Adobe Photoshop și Premiere Elements 2023 vin cu suport pentru Apple Silicon

Ce spun cei de la Adobe:

The new releases incorporate new Adobe Sensei AI-powered features to enable intuitive, streamlined editing, and offer step-by-step Guided Edits that everyone from beginners to advanced users will appreciate. Going beyond the desktop app, Elements 2023 also offers a connected experience with new web and mobile companion apps (English-only beta) that ease on-the-go photo and video access, viewing and sharing.

Adobe Photoshop și Premiere au fost actualizate în 2021 cu suport pentru noile cipuri Apple Silicon, însă acum vin cu multe noutăți pe partea de performanțe și stabilitate, precum și noutăți în editare. Prima dintre ele ar fi efectul de mișcare într-o poză. Dacă avem o cascadă, o putem selecta folosind opțiunea Moving Elements cu ajutorul căreia putem crea un efect de mișcare al apei.

Toate noutățile împreună cu videoclipuri de prezentare găsiți pe site-ul Adobe la secțiunea noutăți sau folosind acest link.

Revenind la performanțele pe sistemele Apple Silicon, cei de la Adobe spun că Photoshop Elements 2023 și Premiere Elements 2023 se încarcă cu 70% mai rapid, instalarea aplicațiilor se face mai rapid cu 35% și conțin cu 48% mai puține fișiere necesare unei instalări noi.

Cât costă suita Adobe 2023 în România?

  • bundle Photoshop + Premiere = 148.75 euro
  • Photoshop = 98.77 euro
  • Premiere = 98.77 euro

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu