După ultimele evenimente pot spune sincer adio românia, adio popor cinstit. „Cinstit” v-ați prins de asta. Până acum era cu perdea, cu șustache, acum este pe față. Au câștigat după 27 de ani puterea absolută și vor să schimbe radical această țară și se vede că au început.

Nu are rost să mai comentez despre primari, despre pensii speciale, despre incompatibilitate, despre furturi, grațiere și alte mârșăvii. Se vede că ușor-ușor democrația devine o dictatură, iar dacă zici ceva, ești luat la bani mărunți, amendat, iar în unele cazuri îți pierzi locul de muncă (pentru că na, primărie-inspectorat școlar-pile-relații, etc).

Sper că toți, voi cei care i-ați votat sunteți mândri de această realizare. Suntem aici datorită vouă, însă vă spun sincer că în 4 ani de zile numai au ce fura, sacul se termină (așa e viața) iar atunci vom ajunge să ne dăm în cap unii la alții și nimeni nu are ce să ne facă.

Păcat, eram o țară invidiată de toți în ’90, acum suntem o țară ocolită de toți.

Este prea frumoasă poza, motiv pentru care nu am tăiat-o sau redimensionat-o, își pierde din calitate!

Piața Universității la protestul priving OUG 13, foto: Octav Drăgan

 


Odată cu acest post, închei orice altă legătura cu politica, cu ce se întâmplă, ce legi, ce penali scapă, cine mai fură și etc. Furați fraților, este dreptul vostru câștigat prin vot! 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu