Oferta săptămânii

În cadrul WWDC22 din această vară Apple a prezentat o nouă funcție din macOS Ventura, care cu ajutorul unui adaptor MagSafe de la Belkin vom putea transforma un iPhone într-o cameră web, cu mod Center Stage, Portrait sau chiar Desk View.

Adaptor Belkin MagSafe pentru iPhone Continuity Camera pentru MacBook

Săptămâna viitoare pe 24 octombrie toți cei care vor să își instaleze noul sistem de operare macOS Ventura o vor putea face oficial, ultima variantă RC a fost deja lansată după prezentarea noilor iPad Pro, iPad 10 și Apple TV 4K 2022.

Continuity Camera – vom putea utiliza un iPhone ca webcam. Bifăm în aplicație camera pe care dorim să o utilizăm, cea de pe Mac sau un iPhone și gata. Vom avea și Center Stage dacă folosim camera ultra wide de pe iPhone. Putem folosi chiar efectele de Portrait, Studio Light. Oare se înregistrează automat sau doar folosește camera? Modul Studio Light și Desk View cred că vor fi cele mai folosite opțiuni de către cei care vor alege să cumpere un adaptor Belkin.

Cu siguranță vor apărea și variante compatibile MagSafe în curând. Apple a adăugat pe site acest adaptor la prețul de 29$ și este disponibil doar în America în varianta pe alb sau negru. Am căutat pe Amazon Germania în magazinul Apple, dar nimic până acum. Am găsit acest video unde este prezentat acest adaptor și sincer mi se pare cam alungită imaginea preluată prin Desk View.

Vă place această funcție? O să o folosiți?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu