Anul trecut, în cadrul prezentării generației a 2-a de căști AirPods Pro au fost introduse 3 opțiuni de sunet: Adaptive Audio, Personalized Volume și Conversation Awareness.

Adaptive Audio pentru AirPods

Acestea vor fi active abia din toamna acestui an odată cu lansarea iOS 17, după 1 an de zile de la lansarea căștilor.

AirPods Pro 2 oferă în acest moment un mod de reducere a zgomotului ambiental prin opțiunea Noise Cancellation, însă din toamnă acesta va primi un upgrade la Adaptive Audio. Asta înseamnă că dinamic căștile își vor schimba modul de noise cancellation în transparență și invers în funcție de cât de tare este zgomotul.

Bănuiesc că deja știți de Personalized Volume și că o puteți seta în meniul căștilor AirPods din iOS. Trebuie să faceți mai mulți pași pentru a vă personaliza căștile pe contul vostru Apple ID. Din toamnă acesta va primi un upgrade, iar cu ajutorul machine learning experiența audio se va îmbunătăți în funcție de preferințele voastre.

Conversation Awareness va ajusta automat volumul atunci când vorbim cu cineva în fața noastră pentru a interacționa mult mai ușor fără să fie nevoie să oprim muzica, să atingem căștile sau iPhone-ul.

O nouă funcție mute/unmute va fi introdusă în noul update pentru convorbiri telefonice vom putea pune căștile pe mute atunci când nu vorbim pentru a nu îi deranja pe restul dacă suntem într-o conferință FaceTime sau Zoom, Webex, Teams. Această opțiune va fi disponibilă pe AirPods Max, AirPods Pro 1 / 2 și AirPods 3.

Preț și disponibilitate AirPods Pro 2 în România

Cei care testează varianta iOS 17 Developer Beta pot instala acest nou firmware pentru AirPods Pro 2, restul îl vom primi oficial gratuit începând cu această toamnă.

Sursă: apple.com/newsroom


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu