Nu-i așa că nu v-ați gândit că puteți face actualizare de soft la AirTags? Apple ne surprinde și lansează versiunea 1.0.276.  Aceasta se putea instala în acelaș mod ca AirPods doar atunci când sunteți acasă conectați pe Wifi și AirTag se află lângă iPhone.

AirTag Serial Number and version

Dacă vreți să verificați ce versiune de soft aveți instalată pe AirTag trebuie să urmați pașii:

  1. Deschizi aplicația Find My
  2. Mergi la tab-ul Items
  3. Selectezi AirTag
  4. Apeși pe baterie
  5. Apare Serial Number și Firmware

Versiunea 1.0.225 este cea de bază instalată pe toate dispozitivele AirTag încă de la lansare. După un timp în care ați pus AirTag lângă iPhone ar trebui să observați că versiunea actualizată este 1.0.276

vezi preț și magazine pentru AirTag

Această actualizare modifică perioada de 3 zile pentru alerte atunci când acesta este îndepărtat de iPhone. Nefiind în raza iPhone-ului acesta va emite sunete la intervale de 8 ore și apoi 24 ore. Eu zic că această opțiune ar trebui pusă în aplicație, iar noi să avem posibilitatea de a activa/dezactiva opțiunea. Din punctul meu de vedere e aiurea să sune în ghiozdan sau în mașină deși eu nu intenționez să îl caut și nici nu e în Lost mode.

O altă noutate vine tot din partea Apple care dezvoltă o aplicație pentru Android ce va fi disponibilă în Play Store pentru a fi mai ușor de detectat un AirTag sau alte accesorii ce vor fi accesibile în Find My.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu