Acum frenezia cu 4G este de prisos pentru toți operatorii, care încearcă să scoată cele mai bune oferte de la naftalină pentru a își ademeni clienții, cu japca sau fără să semneze un contract de 24 de luni. Ce vă recomand, atunci când semnați un contract cu o firmă de telefonie, maxim 12 luni și cereți aceleași beneficii ca la 24 de luni. Dacă nu sunteți mulțumit puteți renunța, e mai ușor.

Credeți-mă că se poate. Trebuie doar să insiști puțin.

Acum să revenim la subiectul acestui articol. Pentru că de luna trecută sunt fericitul unui posesor de iPhone 6 silver pot să îmi dau și eu cu părerea.

  • mi-am schimbat sim-ul cu unul nano
  • mi-am activat serviciul 4G de la Telekom
  • iar semnalul lasă de dorit.

De ce spun asta? Majoritatea timpului, adică de la 7.30 până la 17.00 mi-l petrec în piața 700, în centrul orașului Timișoara unde semnalul pe 4G este așa cum este, îți rupe bateria. Dacă pleci, și te plimbi prin oraș e ok, ai semnal 80dB – 100dB (ca să vă faceți o ideea 55 e puterea maximă, iar 125 e cel mai slab), poți vorbi la telefon, poți naviga cu Waze sau te poți da pe facebook.

Partea tristă este, că atunci când ajungi acasă, nu ai acoperire 4G sau mai bine spus nu există. Cum se poate ca aproape toată Timișoara să fie acoperită, iar Ghiroda nu?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu