Au trecut 2 ani de la furtul secolului pentru Raiffeisen Bank, unde niște hackeri ruși au dat un email pe adresa centrală, iar secretara văzând că e de la Comisia Centrală l-a deschis, normal. Era un document cu extensie .rtf care s-a descărcat și executat în calculator iar de acolo a început distracția.

Pe moment nu s-a întâmplat nimic, datele necesare, parole, conturi, etc au fost trimise către ruși iar apoi vreo 32 de persoane au intrat în România și au ajuns prin Iași, București, Suceava, Crevedia și Constanța și au scos 860.000 euro de la bancomate, simplu și ușor fără ca cineva să își dea seama.

În afara clienților cărora le-au dispărut banii din conturi sau a firmelor care nu țin socoata la bani și nici măcar nu și-au dat seama că au dispărut. Ce a făcut Raiffeisen Bank? Nimic, nu a anunțat, au tăcut mâlc că așa e în tenis, ai n-ai mingea dai la poartă.

Și acum să râdem mai departe, ce au mai furat, câți bani au mai dispărut. Voi știți ce fac banii vostrii în conturile Raiffeisen Bank? Puteți căuta și alte pățănii cu această bancă aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Daca asta vor dragii de nemteni, atunci asta sa aiba! Daca sunt mulțumiți ca sunt furați, sa fie furați si condusi de asa indivizi. Nu vad pe niciunul sa iasă in strada si sa spună gata, pînă aici! Iar asta nu-si va dă demisia pt ca nu are demnitate, nu are nimic. E doar un individ pus pe căpătuială, n-ai de unde sa ceri mai mult!

    Edit: ionică -> Ți-am șters url-ul iar la adresa de mail te rog pe viitor să folosești o ADRESĂ VALIDĂ, nu [email protected], bănuiesc că faci diferența între o adresă de mail și o adresă URL.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu