79 de cazuri cu coronavirus înregistrate în Italia în ultimele zile

by on Feb 23, 2020, 15:04
1 117

Se pare că Italia a devenit un focar de infecție cu coronavirus. În ultimele zile s-au înregistrat 79 de cazuri, 2 decese și 1 recuperare.

Cea mai afectată zonă este Lombardia care a fost și închisă, iar nimeni nu mai poate intra sau ieși urmând Veneto. Un avion care a aterizat pe aeroportul din Timișoara a fost reținut la sol, iar mai multe persoane care aveau drum spre Italia au renunțat la bilet și au rămas în România.

Cei care vor să vadă harta live cu toate zonele afectate pot accesa această adresă.

Râdem glumim, dar se îngroașă gluma!

Articole:


Ce spune o carte din 1981 despre Wuhan, localitatea unde a fost descoperit coronavirus. Aproximativ în 2020, acesta va apărea și va omorî foarte mulți oameni, iar apoi va dispărea dintr-o dată și rezistă la orice fel de antibiotic.

1 COMMENT

  1. […] Umblă vorba că această decizie ar putea fi prelungită până după sărbătorile Pascale. În momentul de față în România sunt 15 cazuri confirmate de coronavirus, iar numărul ar putea exploda în perioada următoare datorită românilor care au fugit din Italia și au venit acasă dar nu au anunțat autoritățile și nu au respectat izolarea la domiciliu de 14 zile. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!