Stau și mă gândesc cum ajuns unii la o vârstă (mai înaintată așa) și nu realizează că lucrurile numai sunt ca și în copilărie. Că lucrurile se mai schimbă, viața se schimbă, dar cei 7 ani de acasă nu se schimbă, nici dacă vrei tu și nici dacă vrea soția ta!

De ce acest articol? Păi e simplu, citește discuția de mai jos și ai să îți dai seama.

Iar apoi ca să se simtă împlinit, a dat tweet-ul suprem.

Și acum hai să îți explic:

1. NU sunt bănățean!

2. NU sunt analfabet, dacă eram, nu exista nici articolul acesta dar nici blogul. (Așa analfabet cum ma consideri, măcar îmi permit un domeniu …)

3. Chiar dacă și tu scrii greșit eu nu te-am făcut analfabet.

4. Am văzut cum te porți cu toată lumea, nu sunt singurul cu care ai vorbit așa de la tine de acasă, iar apoi când nu sunteți de aceeași părere, îl injuri și îl faci în toate felurile!

5. Nu știu cum de am ajuns să te urmăresc, dar regret că ți-am dat follow, dar acum sunt liniștit, am rezolvat problema.

6. Faptul că esti penelist sau antonist sau ce vrei tu, nu te face pe tine ca om, să îi consideri pe toți băsiști, dar hey, nici Dumnezeu nu cere mai mult acolo unde nu este.

7. Nu înțeleg ce legătură are familia mea de a ajuns în această discuție, dar conform celor 7 ani de acasă, te înțeleg perfect.

8. Cred că mi-am alocat mult prea mult timp pentru tine.

Sursă foto + carte
Sursă foto + carte

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu