Conform datelor oferite de Apple, 65% din utilizatorii de iPhone au făcut update la iOS 11. Nu doar că aduce cele mai noi modificări, dar și oferă soluții și opțiuni care nu sunt disponibile pentru versiuni mai vechi. Am zis tot timpul că Apple s-a inspirat de la dezvoltatorii de tweakuri din Cydia. Nu este un mit, nu este o rușine, au făcut-o și asta mă bucură.

Partea interesantă în această ecuație este că 28% din utilizatori au rămas pe iOS 10, pe motiv că încă nu sunt dispuși să facă pasul către iOS 11, fie că vorbim de baterie, fie că vorbim de procesor sau GPU sau de incompatibilități ale aplicațiilor.

ios 11

Din punctul meu de vedere, cei care stau pe iOS 10 fie au făcut jailbreak, care este acum disponibile pentru versiunile sub iOS 11.2.1 sau care pur și simplu așteaptă ceva … ceva care nu o să vină. Cunosc oameni!

Ok, ultimul terminal care suportă iOS 11 este iPhone 5s care probabil în toamnă va fi scos, iar succesorul lui rămânân iPhone 6. Săptămâna viitoare vom avea următorul update pentru iOS.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG