impozit pe apartament cu 3 camere

Vorbeam zilele trecut cu mama și Delia despre impozite și am aflat că în Orăștie se plătește 400 lei impozit pe apartament cu 3 camere. Fiind o perioadă destul de aglomerată, plata impozitelor s-a prelungit până la sfârșit de iunie, astfel încât tot poporul să îl poată achita. Fiind în vizită la noi, mama mi-a spus cât a plătit ea impozitul pe un apartament cu 3 camere în Orăștie, știi nu?

Ei bine, cred că nu știi și o să îți spun eu 400 lei !!!

Chiar așa cu japca mă?

Știți cât costă impozitul în Ghiroda pe un apartament cu 2 camere și cu o suprafață mare aproape cât un apartament cu 3 camere din Orăștie?

86 de lei.

Impozitul este calculat de către primăria de care aparții! De ce? Tocmai pentru a umple golurile, unde banii au dispărut fără urmă sau au fost folosiți pentru „alte chestii administrative”.

impozit-taxe-primarie-primar

Mama a rămas mirată, cum să coste doar atât? Din ce am înțeles, la Orăștie, s-a calculat atât scara blocului, cât și terenul de sub bloc. Nu pot decât să râd și acum, dar în același timp îmi vine să mă duc peste „cineva” să îi sparg mufa. Cum e posibil așa ceva? Cum bă? Nu vă este rușine?

Se pare că nu!

Sistemul acesta corupt, pleacă de la psd, de la Ion Iliescu, la portar, la secretar și la tot neamul din fiecare primărie până la primar!

Vrei să faci ceva pentru cei pe care îi conduci? Atunci fă, pune-ți obrazul!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Da, pentru ca s-a dat legea prin care primarii pot mari de 500 de ori impozitele.
    Nu e schimbarea pe care lumea a vrut-o?! 🙂

  • Toți pensionarii au votat, acum să se bucure! Ai mei pot să spun că nu au făcut-o dar, trag consecincețele celor care au ales această variantă.
    Cam trisit @marius-cucu !

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG