Oferta săptămânii

De dimineata Apple a lansat iOS 11.2 cu suport pentru Apple Pay Cash si problema cu autocorect pentru cuvantul „It”. Pe langa, Apple ofera suport si pentru fast charging folosind 7.5W.

1 Problema

Un grup de utilizatori din Singapore au raportat mai multe probleme cu anumite terminale iPhone care se restartau incontinuu.

Dupa aceasta problema Apple a iesit cu un fix in iOS 11.2 pe care il gasim in App Store.

2 Problema

Astazi ora 12:15 orice notificare primita pe iPhone urma sa restarteze terminalul facandu-l sa intre intre in ciclu de restart de fiecare data cand se primea o notificare.

Se zvonea ca acesta a fost motivul principal pentru care Apple a lansat iOS 11.2.

3 Problema

Dupa update-ul prin OTA (over the air, adica prin wireless) anumite terminale urmau sa aibe probleme cu camera TrueDepth pentru Face ID facand aceasta optiune inutilizabila. Aici exista doua variante de rezolvare, fie se remediaza printr-un restart fie trebuie facut un restore prin cablu direct din iTunes.

Ce aduce nou iOS 11.2?

Pe langa lucrurile rele de mai sus, cu totii stim ca iOS 11 a fost o incercare mare pentru Apple, care inca da batai de cap, trebuie sa amintim si lucrurile bune.

  • Putem folosi solutii de incarcare Third-Party pentru incarcarea wireless.
  • Apple introduce o noua linie in partea dreapta a notch-ului pentru a arata mai sigur ca acolo este Control Center.

  • Optiunea de wifi si bluetooth se pot dezactiva temporar din Control Center. Pentru varianta permanenta trebuie sa mergem in setari.
  • Avem o noua sectiune Sport in aplicatia ESPN
  • Animatia din calculator care nu calcula bine 1+2+3.
  • Plus multe alte buguri facand cred iOS 11.2 cea mai buna si stabila versiune de pana acum.

Voi ati intampinat vreo problema cu iOS 11.2? Eu nu am reusit inca sa fac update, dar imediat cum am acces la o conexiune wifi, il voi instala.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu