Conform celor de la KGI, Apple a reușit să producă undeva la 2 – 3 milioane de dispozitive iPhone X până în acest moment pentru lansarea dispozitivului aniversar prezentat în septembrie anul acesta.

Datorită complexității crescute a plăcii de bază dar și a componentelor care îl alcătuiesc, iPhone X este mai greu de fabricat, având nevoie de timpi mai mari. Acesta ar fi primul impediment.

Special materials, recipes, design, processes, equipments and tests are required for antenna FPCB, as the specifications for iPhone X antenna (supplied by Amphenol (US)) are higher than those of iPhone 8 and only Murata (JP) and Career Tech (6153 TT, NT$30.1, NR) can meet Apple’s requirements. Murata (originally with a 60% order allocation or higher) won’t be able to resolve its issues before 2Q18, and thus has been fully replaced by second supplier Career. We believe Career will ramp up in November, as capacity expansion takes time, and its materials, recipes, design, processes, equipments and tests are different from those of Murata.

Al doilea impediment, este camera duală de pe spate, care are încorporată o altă placă de bază special făcută pentru ea, pentru a putea oferi un unghi mai mare de vizualizare dar și pentru utilizarea lentilelor telephoto. Interflex, producătorul componentelor pentru cameră s-a declarat copleșit de problemele întâmpinate, însă lucrurile merg spre bine și pot să treacă pentru problemele de calitate apărute.

Al treilea impediment este camera TrueDepht prin senzorul infraroșu pentru recunoașterea facială pe timp de zi sau noapte, a întâmpinat diverse probleme de recunoaștere corectă a feței, însă Apple continuă procesul de perfecționare și sper că va reuși să o implementeze fără probleme.

Precomandă iPhone X

Mai sunt 8 zile până la deschiderea oficială, însă terminalele pot fi deja precomandate de la marii retaileri din România. Pentru început vor fi doar 3 milioane de dispozitive iPhone X printre care operatorii gsm, se vor număra printre primii care îl comercializează.

eMAG evoMAG QuickMobile Orange

Precomandă acum iPhone X și fii printre primii care îl primește.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu