Din păcate două, din cele 218 gropi în drumul către Sarmizegetusa Regia le-am luat, nu din vina mea, ci din cauza altor participanți la trafic, care m-au depășit exact în momentul în care trebuia să intru pe banda a doua ca să le evit! Am luat ce mai mică gropă ca să nu îmi rămână janta acolo!

Nu se poate domnilor, ca în 2018, după ce s-a deschis oficial drumul către cetatea Sarmizegetusa Regia, fiind asfaltat în sfârșit până sus la cetate, să vii încă de la ieșirea din Orăștie către Căstău și să îți rupi mașina în două. Jante, anvelope, direcție și alte cele.

Ghiță mi-a spus că e rău drumul și sunt foarte multe cratere, dar nu l-am crezut, am zis „ce poate să fie, 5 gropi”, iar când am urcat în sus spre Costești, după gropile de după Căstău am mers cu 50km/h. La fiecare 100-200m există o groapă pe ambele sensuri, eviți una, dai în alta sau eviți 2 și dai în a 3-a.

La întoarcere am făcut un pariu că nu sunt mai mult de 200 de gropi pe tot drumul. L-am pierdut, Cristi a numărat 218 gropi din Costești până în Orăștie. Vorbim de ambele sensuri, cratere pur și simplu fără cele mici de 5-10cm.

Am pus atâtatea alerte de Waze, încât eu m-am săturat și am ales doar craterele mari unde intră jumătate de roată liniștit! Cum se poate ca nimeni să nu ia nici o măsură, să nu repare drumul care este circulat zilnic de localnici și turiști? Nu este așa de ieri de azi, ci de ceva timp!

Ce se întâmplă dacă vine unul din Galați și are 80km/h și nu știe că sunt cratere și rămâne cu mașina acolo, pe el cine îl despăgubește că plătește taxe și impozite și taxe de drum? Ziua mai vezi, dar noaptea …

Nimeni dragilor, nimeni! Nu interesează pe nimeni, aveți grijă cum conduceți!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • […] Oare cât o să mai suportăm să vedem lucruri făcute la suprapreț cu cele mai ieftine produse și cu calitatea cea mai proastă? Cam cât? Încă 30 de ani? De curând am fost la Costești, lângă Orăștie și am numărat 218 gropi în care poți liniștit să îți lași roata acolo, dacă circuli pe noapte, imposibil să nu le iei pe toate. […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu