evoMAG.ro primește de la fondul de investiții Catalyst România o sumă de 2 milioane de euro pentru a crește mai rapid dezvoltarea brandului evoMAG în România.

Mihai Patrascu - CEO evoMAG

Cu o prezentă de peste 17 ani de zile pe piața din România, evoMAG a crescut în ultimii ani datorită investițiilor, fiind tot mai prezenți în zona de online unde pandemia a avut un rol foarte important atât pentru magazin cât și pentru clienți, care au ales să cumpere online aproape orice fără să se mai deplaseze la diverse magazine de profil.

Personal, cea mai bună mișcare a fost introducerea opțiunii de „Ridicare din easyBox” pentru comenzile online.

Au un magazin de prezentare nou în București, un nou depozit și o cifră de afaceri de 34 milioane de euro pentru 2021. Logistică, magazine de prezentare și mai mult personal sunt principalele 3 categorii care vor beneficia de acest ajutor de 2 milioane de euro.

Infuzia de capital ne va permite să ducem evoMAG la un nou nivel de dezvoltare, atât pe piața din România, în online și offline, dar și în afara țării. Ne bucurăm că am atras alături de noi un partener puternic, cu experiență în industria eCommerce, care să sprijine transformarea evoMAG și care ne împărtășește viziunea de dezvoltare.

– Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG

Vom auzi tot mai mult de evoMAG în următoarea perioadă, așa că puteți verifica oferta de produse din magazinul online folosind acest link.

Sursă: profit.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu