Apple investighează 2 cazuri cu baterie umflată pentru iPhone 8. Cele două terminale în cauză au următoarea poveste, unul a fost direct umflat din cutie, iar utilizatorul când a deschis cutia a rămas mască, iar celălalt, este o femeie care susține că și-a pus telefonul la încărcat, iar după câteva ore când s-a întors să îl ia, erau cu ecranul desprins.

Strategia lui Tim Cookie referitoare la vânzările lui iPhone 8 cel mai probabil este de 50-50 cu iPhone X. Adică, se cunoștea de la început că lumea așteaptă iPhone X, dar vor fi și utilizatori care vor face migrarea de la iPhone 5, 5s sau 6 la iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, mai ales că avem atâtea schimbări.

baterie umflată

De obicei problemele care apar la bateria unui iPhone sunt:

– adaptorul de priză este fake și pușcă (am trăit un astfel de moment când am văzut o chinezărie făcându-se neagră când l-a băgat în priză, noroc că nu avea și iPhone-ul mufat la cablu);

– cablul este fake și nu oferă același amperaj/tensiune sau poate chiar mai multă, ducând la distrugerea bateriei.


Rugămintea mea, este aceea de a nu folosi adaptoare sau cabluri fake, chiar dacă prețul de 2 lei vă tentează. Riscați să dați o grămadă de bani pe un iPhone și să îl faceți praf.


LE: 08.10 – până în acest moment sunt semnalate 4 cazuri cu defecțiuni ale bateriei.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu