2 cazuri de baterie umflată pentru iPhone 8

by on Oct 2, 2017, 16:48
1 153

Apple investighează 2 cazuri cu baterie umflată pentru iPhone 8. Cele două terminale în cauză au următoarea poveste, unul a fost direct umflat din cutie, iar utilizatorul când a deschis cutia a rămas mască, iar celălalt, este o femeie care susține că și-a pus telefonul la încărcat, iar după câteva ore când s-a întors să îl ia, erau cu ecranul desprins.

Strategia lui Tim Cookie referitoare la vânzările lui iPhone 8 cel mai probabil este de 50-50 cu iPhone X. Adică, se cunoștea de la început că lumea așteaptă iPhone X, dar vor fi și utilizatori care vor face migrarea de la iPhone 5, 5s sau 6 la iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, mai ales că avem atâtea schimbări.

baterie umflată

De obicei problemele care apar la bateria unui iPhone sunt:

– adaptorul de priză este fake și pușcă (am trăit un astfel de moment când am văzut o chinezărie făcându-se neagră când l-a băgat în priză, noroc că nu avea și iPhone-ul mufat la cablu);

– cablul este fake și nu oferă același amperaj/tensiune sau poate chiar mai multă, ducând la distrugerea bateriei.


Rugămintea mea, este aceea de a nu folosi adaptoare sau cabluri fake, chiar dacă prețul de 2 lei vă tentează. Riscați să dați o grămadă de bani pe un iPhone și să îl faceți praf.


LE: 08.10 – până în acest moment sunt semnalate 4 cazuri cu defecțiuni ale bateriei.

1 COMMENT

  1. […] Apple a ales să folosească acelați producător de baterii după probleme avute de Samsung cu ei anul trecut cu terminalele care săreau în aer. Iată că nici Apple nu scapă de această problemă, mai ales că deja numărul telefoanelor cu bateria umflată în cutie a trecut de 7 unități. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!