Dacă ești în căutarea unor aplicații pentru descărcarea videocliipurilor de pe Youtube, schimbarea culorilor la folderele din macOS sau creearea unor melodii personalizate ca ringtones atunci poți arunca un ochi pe suita Softorino.

Softorino Universal License

WALTR PRO

Cu ajutorul lui WALTR PRO poți converti și transfera orice fișier pe iPhone sau iPhone doar dintr-un click fără să ai nevoie de alte software-uri separate. Fie că ai clipuri video .avi sau .mkv și vrei să le convertești într-un alt format sau vrei să le adaugi pe iPhone poți folosi opțiunea drag-and-drop iar aplicația WALTR PRO face totul pentru tine. Chiar și muzica poate fi transferată foarte ușor.

Pentru muzică ai și opțiunea de ACR (automatic content recognition) cu ajutorul căreia fiecare melodie va fi recunoscută iar datele meta sunt automat trecute în aplicație și pot fi editate.

waltr pro app

Softorino YouTube Converter 2

Dacă ai nevoie de un soft cu ajutorul căruia să descarci diverse clipuri video de pe youtube, facebook sau alte platforme sociale, Softorino Youtube Converter 2 face asta pentru tine.

Lista completă:

Avem opțiuni pentru descărcare video unde putem alege ce format, ce calitate. Putem converti doar partea de audio în întregime sau o putem tăia după bunul plac. Dacă vrem să creem un ringtone putem selecta opțiunea direct din aplicație.

Eu am ales să descarca clipul cu iPhone 13 Pro Max de pe Youtube și să îl salvez în 4K. Descărcarea durează cam 30-50 minute pentru că merge doar cu 200-500kB/s.

Unele opțiuni necesită conectarea iPhone la MacBook pentru a putea transfera date sau fișiere ceea ce nu îmi place, vreau ca totul să se facă fără cablu. Nu am mai conectat iPhone la MacBook de ani de zile.

Folder Colorizer for Mac

Dacă te-ai plictisit de culorile standard pentru foldere în macOS poți folosi aplicația Folder Colorizer să modifici culorile, să adaugi emoticoane, emoji sau chiar poze.

Orice modificare făcută poate fi adusă la setările inițiale din macOS. Dacă modificăm orice folder cu o culoare, poză sau emoji acestea se vor păstra dacă îl copiem pe un stick sau îl transferăm pe un al MacBook fiind compatibil cu alte sisteme, iar modificările sunt făcute la nivel de folder și nu în macOS.

iRingg

Este o aplicație dedică pentru ringtone-uri și pentru cei cărora le place să își personalizeze iPhone-ul. Personal nu sunt fan ringtone, cred că am 1 sau 2 melodii puse în iOS pentru că majoritatea timpului îl țin pe silent, iar când mă sună cineva apelul îl primesc pe Apple Watch.

Procesul este destul de simplu, poți alege din clipurile recomandate, poți căuta tu clipuri sau pur și simplu adaugi cu drag-and-drop melodia salvată de tine pe MacBook. Aplicația îți selectează porțiunea de 30 secunde care crede ea că ar fi potrivită pentru ringtone. Poți mări timpul la 40-60 secunde, precum și porțiunea melodiei de unde vrei să o tai.

După ce alegem durata ringtone-ului, vom putea edita porțiunea cu efect de crossfade sau chiar putem să adăugăm propria voce. Există și o opțiune pentru diverse emoticoane.

Alegem export și gata. Putem folosi WALTR sau chiar iRingg pentru a transfera melodia direct pe iPhone.

Acestea sunt aplicațiile disponibile pentru macOS, există și variante pentru Windows. Pe sfârșitul anului vor mai apărea PicFindr, Streamr, SYC PRO și altTunes. Găsim detalii și pe gogeek.eu.

Există 3 opțiuni de plată pentru aceste aplicații dezvoltate de Softorino:

  • plată anuală
  • plată lunară
  • licență universală

Cei care aleg pachetul de licență universală beneficiază de toate aceste aplicații pe viață, iar toate actualizările vor fi incluse în acest pachet numit Softorino Universal License.  Costul ar fi de 300 euro pentru toate aplicațiile.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu