Ups! Wait, 15 lei comision pentru depunere bani în contul tău de către un client. Ce?! Stai! Da, la ING totul este posibil atunci când vine vorba de bani. Îți dă pe o parte, dar îți ia înzecit pe alta.

Îmi pare rău de ei, sunt oameni faini dar e nasol ca în 2018 să fim jegmăniți de bănci în ultimul hal. Dacă primești bani, comision, dacă dai bani, comision, dacă te uiți la bancomat, comision, dar până când?! Plătim niște servicii, niște conturi treceți acolo o sumă de „mentenanță, service, administrare” și atât.

Gaben, om fain, trecut prin diverse cu aproape tăte băncile s-a oprit la ING. Zilele trecute un client și-a cumpărat produse de 165 lei de la el și a fost la ghișeu și i-a plătit la om suma respectivă. Ei bine, Gaben s-a trezit că din toată suma aia frumoasă ING i-a retras 15 lei, doar pentru că X i-a depus bani. Aici vorbim de un cont deschis pe firmă, SRL, da?

INCREDIBIL!

Exact, miștoul a urmat imediat în comentariile de pe facebook, unde ne-am horătâr să îl ajutăm și să îi transferăm vreo 10 lei de 10 ori a câte 1 leu ca să fim siguri că el plătește 150 lei pe aceste tranzacții. ING, a încercat să repare greșeala „că există scris în contract iar peste 300 lei se percepe acest comision”. 

Gaben nu este singurul care pentru o sumă sub 300 lei plătește acel comision. Și acum o întrebare întrebătoare, de ce dracu trebuie să plătesc EU comision că cineva îmi dă bani?!

vezi și ale articole legate de ING România

Ca să vă faceți o idee puteți vedea detalii aici, aici și aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Si mai ciudat este ca Banca Transilvania de curand a inceput sa percepe cate 10 lei la fiecare depunere pe conturile de persoane fizice altele decat cele detinute de catre persoana care depune.

    Daca esti firma este greu sa gasesti o singura banca sa-ti ofere tot ce ai nevoie. ING spre exemplu este ok daca si clientul are homebanking si iti face plata online. Dar daca ai un client la alta banca mai nou nu iti poate pune bani la ING pentru ca s-au inchis mai toate casieriile.

  • @xpnet să știi că am văzut că e o politică și la restul bănciilor cu comisionul pentru depunere. S-au închis, dar mai toată lumea folosește online-ul, deci aici ar trebui să ajungem cu toții. Peste tot ar trebui să putem folosi telefonul, ceasul sau alte modalități de plată, doar bani să avem 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu