În 2019 după ce ne-am mutat în noul apartament mi-am cumpărat primul birou reglabil pe înălțime de la IKEA. Aveam nevoie de un scaun așa că am ales unul directorial de la Moumax. După 3 ani de zile, am ales Kerdom Home cu protecție lombară și material textil în locul unuia de piele.

De ce? Pentru că pielea ecologică a început să se mănânce, iar șezutul avea de suferit după cum puteți vedea în pozele de mai sus. Scaunul a fost unul foarte comod, mi-am făcut treaba cu el și avea dimensiuni mari astfel încât să stai cât mai relaxat la bioru. Avea și protecție lombară dar vara mureai de cald pe el și te lipeai chiar dacă aerul condiționat mergea de dimineața până seara.

După 3 ani de zile a venit vremea să schimb scaunul așa că am luat diverse site-uri la puricat să văd ce oferă. Într-un final am dat peste scaunul de birou egonomic de la Kardon și l-am cumpărat. Scaunul vechi l-am dat cu 100 lei pentru că nu mai aveam nevoie de el, s-a vândut rapid.

Am deja două luni de zile de când folosesc noul scaun și pot spune că este exact ceea ce am căutat. Șezutul este din material, spatele, partea lombară cât și suportul pentru cap sunt din material ceea ce îmi oferă o stabilitate bună, nu mă mai încâlzesc așa de tare, iar corpul respiră.

Scaun de birou ergonomic Kerdom

Scaunul ergonomic Kerdom l-am comandat de pe eMAG, a ajuns în câteva zile pentru că seller-ul nu este din România ci din Polonia motiv pentru care i-am prins pe David și pe Adrian și am zis că e timpul să facem un unboxing. Am preferat să nu îl tai, să nu îl dau pe fast forward ci să îl las așa cum l-am filmat. Mi-a luat cam o oră să îl montez împreună cu ei și mă bucur.

Dacă aveți timp puteți urmări tot clipul dacă nu, o să aveți în descriere capitolele pentru fiecare etapă.

Scaunul poate fi comandat de aici

→ Preț de Black Friday – 951 lei762 lei

Am vrut să îl comand în 4 rate, însă îmi lipseau aproximatvi 150 lei, motiv pentru care nu am putut și a trebuit să îl plătesc integral. Suntem în prag de Black Friday, așa că dacă sunteți interesați de un nou scaun de birou ergonomic vă recomand Kerdom Home.

Dacă aveți întrebări, vă răspund cu drag în comentarii.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu