Cumpărată în același timp cu căștile wireless pentru gaming Logitech G435, tastatura mecanică de gaming K400 Blue Ocean Hotswap de la qwertykey a ajuns marți când am filmat și acest unboxing.

Pachetul a venit bine ambalat, într-o cutie mare cu logo-ul qwerykey, iar la interior aveam tastatura și pufuleții la care făcea David referire, eu neștiind despre ce vorbește. I-a spus colegul lui care are același tip de tastatură mecanică și abia aștepta să deschidem pachetul ca să se joace pe ea.

Tastatura mecanică vine cu o unealtă pentru scos tastele și 2 switchuri. Nu înțelegeam ce vroia să îmi spună David cu scosul tastelor și a switchurilor. Acestea pot fi comandate separat de pe site-ul qwertykey.ro în cazul în care doriți alte culori la taste. Dacă se strică vreun switch, acesta se scoate foarte ușor și este înlocuit cu unul din cele 2 de rezervă. Tastele pot fi schimbate între ele fără nici o problemă acestea se scot de pe switch folosind acel mic clește.

Există 8 moduri de iluminare a tastelor, putem selecta intensitatea luminiilor sau rapiditatea lor. Arată frumos pe întuneric, dar totuși se aude și se simte la mână ca și o mașină de scris, părerea mea. David este foarte încântat, el o folosește deci e părerea lui. Modul 7 de iluminare mi se pare interesant că se luminează doar rândul a cărei tastă e apăsată.

Atunci când faceți comanda, puteți alege un switch albastru sau roșu, cu ajutorul căruia să puteți extrage switchurile stricate, așa cum folosiți mini cleștele pentru taste.

Tastatura costă 199 lei pe qwertykey.ro + 19 lei cost de livrare prin curier, total 218 lei. Pe site-ul lor găsiți o varietate de modele, de culori, de taste și switchuri, etc.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu