Împreună cu David facem unboxing la iPhone 13, varianta de 128GB cu 5G și culoare Midnight. După ce desfacem cutia, vom configura aplicația Move to iOS din Google Play Store pentru a putea transfera toate datele din telefonul lui Xiaomi Redmi Note 9 Pro cu Android pe noul iPhone 13 cu iOS 16.1 deja preinstalat.

Migrare pe iOS - Android

Pentru că avea deja cont de iOS cu date neactualizate, am hotărât să folosesc aplicația creată de Apple pentru utilizatorii de Android care vor să facă trecerea la iOS, mai ales că își dorea ca toate conversațiile și pozele/videoclipurile din WhatsApp să fie transferate pe noul telefon.

iPhone 13 - adaptor 20W - iOS 16

Deși inițial estimarea a fost de 6 minute, a durat undeva la 20 minute toată această migrare, deși înainte să ne apucăm am făcut backup la contul de Google, WhatsApp astfel încât aplicația să preia toate datele actualizate. Oricum, ne-am distrat între timp, iar pentru cei care nu au chef/timp să se uite pot da skip celor 8 minute 🙂

Telefonul iPhone 13 Midnight a fost cumpărat de la Media Galaxy din Iulius Mall, singurele variante de culori disponibile erau Midnight și Starlight. Dacă alegeți să îl cumpărați online atunci aveți mai multe opțiuni de culori. Pe eMAG avem același pret de 4199 lei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu