Acum câteva zile Lewis de la Unbox Therapy a prezentat în clipul de mai sus prima replică iPhone 14 Pro Max primită din China de la o companie numită Kioxia. Conform datelor acesta este construit pe baza informațiilor „din interior” de către cei de la Kioxia.

Nu știu cât de adevărate sunt informațiile însă macheta primită arată perfect ca un iPhone, motiv pentru care vedem și acum produse de genul pe olx cu sistem de operare Android și o temă care să imite iOS.

Replica din clip ne arată poziționarea difuzorului pe marginea de sus a ramei, camera Face ID înglobată în acea pastilă decupată din ecran plus camera frontală.

Replica iPhone 14 Pro Max Unbox Therapy

Zvonurile spun ca iPhone 14 Pro Max ce urmează a fi lansat de Apple în luna septembrie este mai subțire, puțin mai ușor și vine fără Notch-ul cu care ne-am obișnuit. Camerele de pe spate sunt puțin mai pronunțate mai ales că vom avea noi senzori de imagine de 48mpx. Mai avem puțin până la WWDC22 unde vom vedea ce aduce nou iOS 16 plus informații ascunse în codul sursă pentru viitoarele produse.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu