2023 s-a dus, la fel cum s-a dus și vechiul mouse de gaming Logitech G502 Black după 3 ani de zile care se împlinesc acum pe 17 februarie 2024. Din păcate s-a dus click stânga, plasticul ce ține partea de plastic, iar când apeși de mai multe ori sau mai repede partea de plastic se mișcă de la locul ei și este deranjant, dar nu tot timpul. Din păcate nu mai am garanție la el, au trecut cei doi ani.

Mouse-ul mai poate fi folosit pentru că nu tot timpul sare plasticul de la locul lui, probabil o să îl pun pe olx. Bine că s-a stricat înainte de Crăciun, am luat magazinele la puricat și am găsit pe eMAG noul Razer Basilisk V3 Pro White Edition la 780 lei. Cât?! Da, ai auzit bine, iar acum pentru că suntem în noul an costă 949 lei.

Bineînțeles că pe Altex și alte magazine online prețul era de 659 lei, colac peste pupăză acum costă 779 lei. Bă băiatule, ce sunt cu prețurile astea?!

Așa că a venit Moșul cu varianta Razer Hyperspeed Wireless (fără cablu) care are o formă aproape asemănătoare cu G502. Mai mare, mai butucănos și mult mai ușor.

Multe specificații care din punctul meu de vedere sunt irelevante, funcționează perfect ca mouse de gaming, conexiunea 2.4GHz prin Hyperspeed dongle USB-A funcționează ireproșabil. Fără întârzieri, nu se mișcă atunci când îl ridici de pe mouse pad, adică își face treaba bine.

Vine cu senzor optic nu știu de care, diverse opțiuni de culori RGB pentru lumini precum și câteva butoane programabile. Rotița de scroll are și infinite scroll ca Logitech, normal.

Un buton pentru DPI (5 valori pot fi setate) și baterie internă care poate fi încărcată prin cablul USB-C conectat la dongle-ul Hyperspeed.

Razer Basilisk V3 Pro White Edition - Hyperspeed
Dongle Hyperspeed 2.4GHz – USB-A

Utilizare

O zi întreagă de gaming, atât ține bateria dacă te joci continuu. Am experimentat asta cu David, el se juca Fortnite, eu băgam CS2 și uite așa se ducea bateria la mouse și la căștile Logitech G435.

Pus la încărcat prin cablul, se încarcă destul de repede 30 min – 1 oră și bateria e full. Overall mouse-ul este realizat destul de bine, este Razer, este alb, stă bine în mână, ai butoane suplimentare și este destul de ușor. Vedem cum se comportă în timp, după o utilizare mai intensă.

Tu ce mouse de gaming ai?

Razer Basilisk V3 Pro White Edition - RGB

Razer Basilisk V3 Pro White (review)

Dacă ești în căutarea unui mouse de gaming din gama Razer, atunci Basilisk V3 Pro este opțiunea ideală. Vine în două variante: negru și alb în funcție de preferințe. Cei care caută un mouse cu fir pot alege varianta simplă Basilisk V3 care este la jumătate de preț.
9

Până acum este alegerea perfectă comparativ cu Logitech G502. Este mai ușor (nu are greutăți), se mișcă bine, răspunde bine. Prețuri: eMAG - 949 lei; Altex - 799 lei

Pro
  • Este Wireless
  • Este ușor
  • Stă foarte bine în mână
  • Multe culori RGB
  • Profile personalizabile
Contra
  • Bateria ține 24h la utilizare intensă
  • Este alb și posibil să se murdărească repede (asta a fost alegerea lui David)
  • Clickurile parcă sunt mai ușor de apăsat față de vechiul Logitech
  • Preț

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu