iMediaShare – aplicatia pe care trebuie sa o ai.

by on Mar 18, 2013, 20:53
9 1669

Screen Shot 2013-03-18 at 20.29.35

Astazi am sa va prezint o noua aplicatie care bantuie App Store-ul, sub numele de cod iMediaShare. Numele va poate sugera cam ce face ea, insa nici pe departe nu va puteti imagina.

Sa o luam cu inceputul. Costa $5 dar merita toti banii (eu am luat-o gratuit in acest weekend din App Store), gasiti si versiunea Lite in App Store dar sigur sunt niste restrictii. Cu aceasta aplicatie scapati de toate cablurile dintre voi (telefon) si televizor.

Ca sa o puteti folosi trebuie sa aveti un smartphone ruland iOS sau Android, un Smart TV care sa fie conectat la o retea WiFi si bineinteles aplicatia iMediaShare 🙂

Si acum sa vedem ce face:

 • Works with connected TVs, game consoles, blu-ray players, audio systems and media boxes
 • Delivers online video in HD and 3D, optimized in real-time for your connected device
 • Seamlessly integrates cloud services, Internet and local media discovery
 • Supports push-to-play to any DLNA media renderer and Apple TV
 • Acts as a TV remote control offering full playback control functionality
 • Delivers on-demand video on your living room TV as well as on the go

Ce suporta:

Screen Shot 2013-03-18 at 20.38.52In 5 pasi simpli puteti vedea continutul direct pe televizor:

Screen Shot 2013-03-18 at 20.28.05

 

Per ansamblu aceasta aplicatie va da posibilitatea sa vizualizati direct din Camera Roll pozele sau videoclipurile pe care le aveti voi pe telefon direct pe televizor fara sa aveti nevoie de cabluri. Partea interesanta este la videoclipuri aveti si sunet direct in TV, ceea ce e wow.

Puteti vedea o gramada de posturi cum ar fi (Top Gear, National Geographic HD, Nasa, Movies, Cinemax HD, Youtube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, metacafe, FL, Victoria Secrets, Gamespot, Discovery, Nate Geo Wild HD, Animal Planet, Driving Sports, CarTech, AudiTV, CNet engadget, techtv si multe altele)

Eu o consider o aplicatie care nu trebuie sa lipseasca din telefon, e un must have.

Ca sa va faceti o ideea puteti urmari clipul video de prezentare:

[app url=”https://itunes.apple.com/en/app/imediashare-video-on-tv/id348147113?mt=8″]

Dupa ce o incerci lasa te rog un comentariu cu parerea ta.

 

9 COMMENTS

 1. Nelu, nu le pune tot in Camera Roll? Eu nu am video din iTunes si nici muzica, momentan.
  Am vazut in aplicatie ca ai posibilitatea sa rulezi si ce gasesti in reteaua LAN de acasa. O sa ma uit sa vad cum functioneaza si apoi revin cu o parere.
  Aseara am folosit-o prima oara 🙂
 2. Am o problema si as aprecia orice ajutor. Am descarcat aplicatia iMediaShare din AppStore (in iPhone evident), insa aceasta nu vede din telefon decat muzica.
  Daca realizez conexiunea cu tv-ul meu Sony Bravia (deci folosind wifi-ul generat de tv) si incerc sa deschid din aplicatie continutul POZE sau VIDEO, imi apare mesajul “CONTENT NOT AVALAIBLE-Unable to access the iMediaShare clous service. Please, check your Internet connectivity and try again in a few minutes”
  Daca nu conectez telefonul cu tv-ul si am conexiune la internet, deasemeni pot deschide cu iMediaShare continutul de muzica din telefon si sa ascult pe tv, insa pentru poze si video ecranul aplicatiei ramane gol, deci nu gaseste nimic
  Stie cineva ce se intampla, are legatura cu setarile telefonului? Imi poate da cineva o solutie?
 3. salut @Andrei atât televizorul cât și telefonul trebuie să fie conectate la același router de internet. Nu trebuie să te conectezi cu telefonul la wifi-ul televizorului.
  Du-te în meniul televizorului, rețea și conectează-te la router pentru internet. După ce totul e ok, deschizi aplicația iMediaShare și intră la poze și video, ar trebui să meargă.
 4. Multumesc, insa din pacate tot nu merge. La poze si video in aplicatie nu apare nimic, am reinstalat aplicatia si tot nimic. Merge doar muzica…
 5. Instalasem iMediaShare. Flipps merge insa este altceva din ce vad. Iti ofera acces la un continut media generos, pe care sa-l vezi pe tv, ceea ce nu-i rau deloc.
  Nu poti vedea insa nimic din propriul telefon (poze, clipuri, etc).
  Gresesc eu? Daca nu, tot n-am rezolvat problema 🙁
 6. Daca ai alta idee este binevenita. Daca nu, mai am o problemuta de rezolvat, daca ma poti ajuta.
  Este vorba dea vedea un film descarcat in laptop, pe tv-ul Sony Bravia. Am reusit sa ma conectez fara probleme prin DIRECT-WiFi, filmul se vede pe tv insa nu si traducerea. Vorbesc de un film in format .mkw ce are traducerea in format .srt .Chiar daca le selectez impreuna, nu reda traducerea. Ai vre-o idee?

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!