e.on myline

Astazi va prezint noua platforma E.ON Myline locul unde vă puteți administra, verifica si plati facturile la curent sau gaze. Nu trebuie decat sa va creati un cont pe site-ul E.ON. Aveti nevoie de codul de abonat si locul de consum, date existente pe orice factura E.ON Gaz primita pana in acest moment.

Astfel acum cateva zile, cei de la E.ON MyLine au oprit accesul la site, pentru a putea reface interfata si de a imbunatati serviciul online oferit clientilor (care cu siguranta) au crescut ca numar foarte mult in ultima vreme si probabil configuratia actuala numai facea fata.

Interfata este diferita, inca nu pot sa imi dau seama ce si cum dar dupa ce il voi butona cu siguranta, ma voi descurca, dar momentan serverele lor au ceva probleme si se incarca foarte greu, ceea ce inseamna ca orice click dureaza cateva minute. Conturile vechi vor fi sterse automat si vor fi migrate contractele si punctele de consum pe noul cont care va fi in forma unei adrese de email.

Puteti vizualiza facturile, puteti indica indexul aferent lunii, puteti plati factura online, insa pana sa puteti face toate astea, asteptam ca cei de la E.ON sa puna cap-la-cap toate lucrurile si portalul sa mearga asa cum ar trebui.

Momentan ma enerveaza faptul ca daca vrei sa vezi factura pentru locul X de consum, trebuie sa selectezi Persoana Fizica – Abonat – Punct de consum si abia apoi poti sa vezi. Ce “viata” mea de prostie e asta? Cine v-a facut noul site bre? Sigur era ungur.

Mizerie! Am sa revin cu alte informatii cand o sa imi treaca nervii si o sa le mearga si lor site-ul normal.

Update: Serverul si-a revenit acum merge aproape instant la fiecare click. Da, asa este dupa cum va spuneam, trebuie sa selectati abonatul si punctul de consum pentru care doriti informatii, factura, plata, citire. Depinde cate coduri de abonat aveti activate, atatea o sa va apara.

Pentru a va putea loga in sistem trebuie sa utilizati adresa de email mentionata si parola aleasa de dumneavoastra.

Pentru a descarca ghidul utilizarii contului E.ON dati click aici.

Descarca aplicatia pentru iOS. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu