Vrei o mașină ieftină cu 7 locuri care să te ducă din punctul A în punctul B? E posibil ca Dacia Jogger să fie „aleasa inimii tale” scuze, a bugetului tău, pentru că este cea mai ieftină în categoria sa de vehicule.

Varianta din video este Dacia Jogger Extreme Limited Edition cu jenți negre, logo pe far, un fel de vârf de gamă. La interior arată ca noile Stepway sau Logan, la exterior după cum spune tipul de la AutoTrader seamănă cu două mașini sudate la mijloc. Din față arată a Stepway, iar din spate arată a Volvo XC60

Dacia Jogger

Din ce am văzut pe site-ul Dacia, Jogger pornește de la 12.800 euro cu tva. Nu știu dacă include sau nu voucherul Rabla. Nu văd de ce ți-ai sugruma portbagajul pentru a pune două scaune în plus, acum când toată lumea caută loc cât mai mult pentru bagaje.

Anul trecut am fost și eu de câteva ori în reprezentanța Dacia pentru o ofertă la Stepway. Mă ajungea undeva la 15600 euro pentru varianta aproape full, automată. Delia era foarte încântată și până la urmă ne-am decis, nu o cumpărăm.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu