trebuie înlocuită

În scandalul #batterygate Apple a ajuns la concluzia că ei nu au greșit cu nimic, în nici un caz nu te foțează pe tine ca și utilizator să îți schimbi iPhone-ul în fiecare an, ci doar trebuie înlocuită ca să meargă bine iară pentru doar 29$, să fie clar, nu 79$ pentru că Apple ține la clienții săi.

Primul mod de verificare

Primul dar și cel mai simplu mod de a verifica dacă există o problemă cu bateria actuală de pe iPhone-ul tău, este să mergeți în Settings > Battery iar dacă vă apare următorul mesaj știți ce aveți de făcut. Mergeți la un service Apple plătiți 29$ și aveți o baterie nouă + manoperă sau puteți cumpăra voi o baterie de pe emag de exemplu, însă aveți nevoie de un kit de desfacere și s-ar putea să rupeți ceva și nu aveți pe cine să trageți la răspundere, așa la service aveți garanție!

Al 2-lea mod de verificare

Folosind nu sistem macOS instalat pe un MacBook fie el mai vechi sau mai nou, avem posibilitatea de a citi toate informațiile din consola lui. Ca să înțelegeți, toate aceste date sunt ținute într-un log, care poate fi disponibil prin aplicația Console iar la search trebuie să scrieți batteryhealth. Dacă informațiile nu sunt afișate atunci, deblocați terminalul.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu