Cum verifici dacă bateria la iPhone 6, 6S și 7 trebuie înlocuită

by on Jan 3, 2018, 19:26
4 317

În scandalul #batterygate Apple a ajuns la concluzia că ei nu au greșit cu nimic, în nici un caz nu te foțează pe tine ca și utilizator să îți schimbi iPhone-ul în fiecare an, ci doar trebuie înlocuită ca să meargă bine iară pentru doar 29$, să fie clar, nu 79$ pentru că Apple ține la clienții săi.

Primul mod de verificare

Primul dar și cel mai simplu mod de a verifica dacă există o problemă cu bateria actuală de pe iPhone-ul tău, este să mergeți în Settings > Battery iar dacă vă apare următorul mesaj știți ce aveți de făcut. Mergeți la un service Apple plătiți 29$ și aveți o baterie nouă + manoperă sau puteți cumpăra voi o baterie de pe emag de exemplu, însă aveți nevoie de un kit de desfacere și s-ar putea să rupeți ceva și nu aveți pe cine să trageți la răspundere, așa la service aveți garanție!

Al 2-lea mod de verificare

Folosind nu sistem macOS instalat pe un MacBook fie el mai vechi sau mai nou, avem posibilitatea de a citi toate informațiile din consola lui. Ca să înțelegeți, toate aceste date sunt ținute într-un log, care poate fi disponibil prin aplicația Console iar la search trebuie să scrieți batteryhealth. Dacă informațiile nu sunt afișate atunci, deblocați terminalul.

4 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!